DesignCreator

Tervezze meg a DropStop szerkesztő segítségével saját egyedi DropStop-ját pár perc alatt, 4 egyszerű lépésben! (útmutatót az oldal alján olvashatja)

DropStop, Design creator, cseppőr, csepp-őr eredeti DropStop

DropStop, Design creator, cseppőr, csepp-őr eredeti DropStop

DropStop tervezési útmutató:

Jelölje ki tallózással (SELECT->BROWSE) számítógépéről saját logóját vagy háttérképét, (jpg png, gif formátumok támogatottak), ha ilyen nincsen,  választhat dizájnos háttér mintákból is (TEMPLATE)

Forgassa (ROTATION), Közelítsen-távolítson (ZOOM), Mozgassa (MOVE), Színezze, vagy tegye fekete-fehérré grafikáját (GRAYSCALE / COLOR)

Lássa el szöveges tartalommal tervét (ADD TEXT) erre három pozícióban van lehetősége, válassza ki a kívánt színt, betűtípust és betűméretet. Ha befejezte a szerkesztést, válassza az “ADD TEXT” gombot, ha javítani kíván válassza a “RESEST” gombot

Ezzel befejezi a szerkesztést és elküldi részünkre tervét, hogy árajánlatot küldhessünk Önnek, kérem töltse ki ehhez az űrlapot, adja meg elérhetőségeit, hogy munkatársunk fel vehesse Önnel a kapcsolatot

DropStop, Design creator, cseppőr, csepp-őr eredeti DropStop

FONTOS!

A végleges grafikai előkészítés természetesen nem ezen a DropStop szerkesztő felületen történik, hanem grafikai szerkesztő programmal, melyhez komolyabb előkészületek és grafikus ismeretek szükségeltetek.

Ez a felület egy segédlet, azoknak a felhasználóknak akik, gyorsan és látványosan kívánják létrehozni elképzelésüket.
A program a tervezett grafikát nem menti el, ha meg kívánja örökíteni elképzelését, akkor nyomja le billentyűzetén a “PtrSc” gombot,majd nyisson meg pl. egy Paint vagy World üres dokumentumot és illessze be a képet.

A nyomdakész verziót Adobe Illustrator programmal kell készíteni, a grafikai előkészítési útmutató segítségével.

Amennyiben segítségre lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mail-en keresztül, az alábbi linkre kattintva.