Ártanak az egészségünknek a hamis cseppőrök?

A bor egészségre gyakorolt jótékony hatása régóta ismert, hiszen mérsékelt borfogyasztással hozzájárulhatunk szervezetünk egészséges működéséhez. Napi egy pohár elfogyasztott bor egyfajta rituálé is a borkedvelőknek, amelyet a kiegészítők segítségével tehetünk még exkluzívabbá. Sajnos azonban kevesen tudják, hogy nem csupán a bor minőségére, hanem a borkellékek minőségére is figyelnünk kell, többek között a borosüveg szájába helyezhető cseppőrre is. Egy rossz minőségű borkiegészítő ugyanis az egészségünk rovására is mehet!

Mivel a borkitöltés során a bor nem csupán a borosüveggel érintkezik közvetlenül, ezért a cseppőr vásárlásánál nagyon fontos szempont, hogy az magas minőségű, megfelelő gyártástechnikával készített legyen.

A gyenge, silány minőségű hamis DropStop nemcsak hamar elveszti formáját és színét, hanem a védőfólia hiánya miatt a gyártás során használt festékek először a borospohárban, majd a szervezetünkben landolnak.

Már a Magyar piacon is megjelentek a hamisított DropStop-ok, amelyekre a grafika vagy logó nem digitális nyomtatással, hanem úgynevezett szitanyomtatással vagy tamponnyomással kerül fel, ezeknek azonban komoly élettani hatásuk lehetnek, hisz a szitanyomással készült cseppfogók a borral érintkezve kémiai hatásba lépnek a festékekkel, és minden egyes használat során festékanyagokat mosnak a nedűbe, majd szervezetbe. Ráadásul a hamisítványok védőfólia nélkül készülnek, így rugalmasságukat hamar elvesztik: kezdetben megrepednek, majd hamar el is törnek, így a cseppenést nem hogy meggátolja, hanem elő is idézi a szivárgás miatt.

A festék kioldódásának köszönhetően az egyedi logózás is hamarosan köddé válik, így az ígért reklámhordozó könnyen a szemétben landolhat.

Az eredeti DropStop®-ot Dániában gyártják, amely speciális, magas minőségű technológiával készül. Az anyacég, a Schur Inventure A/S kiemelkedő sikereket ért el a műanyag fóliák és jégkocka-zacskók gyártásában is, amelyet a cseppenésgátló diszkek gyártásával emelt magasabb fokra. Az eredeti dán DropStop® ugyanis egy nem látható speciális fóliával van ellátva, amely távol tartja a káros anyagokat a szervezettől és megvédi az egyedi logóval ellátott DropStop-kat, így a céges promóciókat is!

Megrendelés előtt mindenképpen kérjen a forgalmazótól mintaterméket, hogy saját kezével tapinthassa a minőségbeli eltéréseket.

Cégünk ingyenes termékmintát biztosít minden árajánlatkérő részére, amelyet az alábbi linkre kattintva tehet meg.