20%-kal több termék ajándékba

+20% borkiöntő, ingyenes repro költség és ajándék WineSave jár azoknak, akik 2020. október 31-ig rendelnek saját logóval ellátott DropStop-ot.

Stílusos ajándék céges karácsonyozásra 2020-ban!

Stílusos ajándék céges karácsonyozásra 2020-ban!

2018 karácsonyára Holdvölgy, Borbély, Sauksa pincészet borválogatásait most egyedileg brendingelt DropStop® cseppőrökkel kombinálva kínáljuk céges ajándékozásokra 2:1 legjobb áron már 1890 Ft/db-tól egy csomagba!

Látogass meg a VinCE Budapest 2018 rendezvényen!

Mi az a VinCE Budapest? Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait. A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek [...]

VinCE AKCIÓ

VinCE AKCIÓ

Egyedi akcióval várunk, több termék, értékes ajándék a Vince jegyében, tudj meg többet!

Látogassa meg a DropStop standot a VinCE 2015 wineshow-on!

Látogassa meg a DropStop standot a VinCE 2015 wineshow-on!

Látogasson meg minket a VinCE 2015 Wineshow-on! Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait. Az eseményen megjelenik a DropStop is saját standdal (97-es) 
A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.
A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

A borok tökéletes tárolásához megérkezett a Winesave

A borok tökéletes tárolásához megérkezett a Winesave

A Winesave a felbontástól számítva hetekig frissen tartja a megbontott bort. Az oxidáció és a megbontott bor romlása-öregedése az Ausztrál szabadalomnak köszönhetően, már a múlté.

A Winesave, íztelen és szagtalan, közömbös argon gázt tartalmaz, mely nehezebb a levegőnél.
A borosüvegbe való befújáskor réteget képez a bor felső felületén, oly módon mint egy 100%-os dugó lenne a boron, minden levegőt elzárva. Ez a módszer tökéletesen védi meg a felbontott bor szín és ízvilágának karakteres összhangját.

Borozós konferencia fiatal magyar borászokkal

Borozós konferencia fiatal magyar borászokkal

Kerekasztal beszélgetések és előadások formájában meghallgathatod a fiatal borászok véleményét napjaink borászati helyzetéről, borfesztiválokról, marketingről, saját boraikról, a vállalkozói életmódról és eddig szerzett tapasztalataikról. És utána együtt borozhattok velük.

A Megújító Alkotás Egyesület egy borozással egybekötött konferenciát hirdetett meg azzal a a céllal, hogy támogassa a fiatal borászokat, népszerűsítse a magyar borászatokat és a borfogyasztást 2014. december 7-én a D2 Irodaházban (1094, Budapest Tűzoltó utca 57.)

XIII. Magyar Bormarketing Konferencia 2013

XIII. Magyar Bormarketing Konferencia 2013

Új időpontban várja a „borász társadalmat” Sopron. Ez alkalommal 2013 március 13-14 között kerül megrendezésre – immár tizenharmadik alkalommal – a Magyarországi Bormarketing Konferencia, melynek a jól bevált helyszín, a Hotel Sopron**** ad otthont.
A szakmai találkozó hagyományosan – a magyar közösségi bormarketing aktualitásai mellett – a borágazatot érintő gazdasági jellegű témákat járja körbe. A rendezvény célja, hogy a résztvevők belülről szemléljék a borágazat helyzetét, problémáikra megoldásokat keressenek és találjanak.

Újdonság: WineBreather – megérkezett a borszellőztetős DropStop

Borszellőztető

Bemutatjuk a DropStop innovációját a WineBreather. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy a DropStop korongon található rovátkák segítségével, a bort megszellőztetve un. dekantálva önthetjük a pohárba.
Használata oly egyszerű, mint a DropStop használata, bortöltés után öblítsük le meleg vízben és újra használható.
A WineBreather saját logóval, brandingelve is kapható, így megjelenhet rajta cége logója vagy egyedi grafikája.

A WineBreather-ről bővebben >>

Ártanak az egészségünknek a hamis cseppőrök?

Hamis cseppőrök egészségre gyakorolt hatásai

Miért fontos a borfogyasztás során is, hogy jó minőségű kiegészítőket használjunk? Valóban veszélyes lehet a szervezetünkre és roncsolhatja a bor minőségét a hamisított cseppőr? Miért válasszuk az eredeti DropStop® borkiöntőt, azon az érven kívül, hogy nem méltó hamis terméken reklámozni?

Tudjon meg Ön is többet a hamis cseppfogó kártékony hatásairól.

Tovább a cikkhez>>